GastroLifestyleZdravlje

Dario Špehar s Plitvica obranio titulu najboljeg kuhara u Hrvatskom kuharskom kupu!

Nakon održanih pet kola Hrvatskog kuharskog kupa u pet različitih gradova diljem Hrvatske završen je 14. ciklus ovog kulinarskog natjecanja.


Tim je povodom u utorak, 10. prosinca, u restoranu Štagelj u Koprivnici održana završna svečanost za 2019. godinu, a najboljima u ukupnom poretku dodijelile su se vrijedne nagrade i kristalne kuhače.

Dario Špehar i njegov pomoćnik Igor Jularić predstavljali su Hotel Plitvice i Hotel Jezero iz Plitvičkih jezera te su ove sezone ponovno najviše puta oduševili stručni ocjenjivački sud Sekcije ocjenjivača Hrvatskog kuharskog saveza. Nakon pet kola osvojili su najviše bodova iz sve tri kategorije te im je zasluženo pripala najvrjednija kristalna kuhača i obrana prošlogodišnjeg naslova.

Htio bih se zahvaliti svome kolegi i pomoćniku Igoru Julariću, svojim poslodavcima na razumijevanju, organizatorima natjecanja, sponzorima koji nas uvijek prate i svim kolegama koji su sudjelovali u ovome Kupu. Drago mi je da imamo ovakvu priliku da se educiramo o novim trendovima i autohtonim namirnicama koje koristimo na pojedinim natjecanjima. Na natjecanjima izmjenjujemo i stečena znanja što nam koristi u svakodnevnom radu jer gastronomija se mijenja velikom brzinom, a natjecanja Kupa nam pomažu da ostanemo u korak s tim promjenama”, zaključio je Špehar.

Više na varaždinski.rtl.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Hrvatski kuharski savez

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close