VijestiSport

Dario Šimić neće dobiti podršku Nogometnog saveza Ličko-senjske županije?

Iako još uvijek neslužbeni kandidat za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Dario Šimić bio je i u Nogometnom savezu Ličko-senjske županije gdje je došao tražiti podršku koju nije dobio, javlja Lika express.


Kaže ovo je specifična, velika županija s malo klubova.

Žao mi je da je savez zatvoren, da nije otvoren, da ne može izborima pristupiti više kandidata za predsjednika, da damo mogućnost svima da kažu što je najbolje za hrvatski nogomet u naredne 4 godine. Ova županija ima puno stvari za napraviti, infrastruktura, financiranje lokalnih klubova kojima je svaka kuna važna,  plus jedan zatvoreni teren”, kaže Šimić i ističe da je borac, da treba do zadnjeg dana pustiti najave da je Davor Šuker već sigurno novi/stari predsjednik HNS-a. Šimić smatra da ni sustav nije dobar jer u FIFA-i je od 211 članica dovoljna podrška 5 saveza pa da se može kandidirati.

Znam da atmosfera nije dobra i da su ljudi podijeljeni. Drago mi je da se predsjednik Vlade s nama slaže da treba biti demokratičan i otvoren savez“, kaže Šimić i dodaje da se “problemi infrastrukture rješavaju korak po korak. Imamo probleme s educiranim trenerima, financijama, terenima. Nogomet je u Hrvatskoj 120,000 igrača i igračica, zaslužuje promjene i to treba napraviti HNS. Nogomet mora biti mjesto okupljanja, kao 1998.godine kada smo se svi veselili i bili zadovoljni. Sada je zadovoljna mala interesna skupina,a svi ostali nezadovoljni“, kaže Šimić i zaključuje da uz dobru atmosferu Hrvatsku u Rusiji očekuje dobar rezultat.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close