Sport

Darijo Srna traži potporu navijača

Ante Čačić danas je pred medije doveo svoju najjaču postavu. Na konferenciji za medije koja je trebala primarno poslužiti kao najava sutrašnje utakmice sa San Marinom trebao se pojaviti samo kapetan, no uz Darija Srnu tu su bile sve najveće zvijezde reprezentacije, Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Vedran Ćorluka. Razlog? Nova kazna HNS-u.


– Htio bih u ime cijele reprezentacije izjaviti da smo jako tužni zbog kazne koja je došla. Jako dobro znamo kako je to igrati pred praznim tribinama kad te ne bodre tvoji navijači. Na tribinama stvarno nema mjesta neprimjerenom ponašanju i upućujem apel navijačima da se na tribinama i utakmicama ponašaju u skladu sa zakonom, da podržavaju nogomet i hrvatsku reprezentaciju koja je osigurala nastup na 9 od 11 velikih natjecanja. Upravo stoga zaslužujemo igrati pred punim tribinama te da se prema nama svi odnose pozitivno. Pozivam sve ljude, navijače i državu da stanu na kraj rasizmu, uzvicima i neprimjerenom ponašanju kako bi mogli igrati pred punim tribinama bez ružnih dovikivanja i vrijeđanja – rekao je Darijo Srna.

Nakon toga riječ je preuzeo izbornik Čačić koji se pak okrenuo nogometnim pitanjima i utakmici sa San Marinom u subotu. Rekao je kako još ne zna prvih 11 za sutrašnju utakmicu, no otkrio je kako će iskoristiti sve izmjene, odnosno dozvoljenih šest. Nije još sigurno ni hoće li sutra igrati Luka Modrić.

– Znat ćemo na treninga, moramo vidjeti kako će ragirati. Ostali igrači su zdravi, situacija je vrlo dobra. Srećom, ni Ćorlukina ozljeda nije opasna – kaže Čačić.

Ponovio je i čime bi bio zadovoljan na Euru.

– Da budemo na nivou na kojem možemo biti. Nekim našim igračima ovo je vjerojatno zadnji EP i vrijeme je da napravimo dobar rezultat – zaključio je izbornik.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: fantamagazine

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close