GradskaPolitika

Danijel Tušak: Ne želim gledati kako se od prvog dana Gospić prepušta zamjeniku ili zamjenici da zapravo on ili ona upravlja gradom

Bivši kandidat za gradonačelnika Gospića Danijel Tušak obratio se svojim biračima u vezi drugog kruga izbora na kojima se bira između Milinovića i Vrkljana.

Pritom je znakovito poručio da ne smatra da zamjenici trebaju upravljati Gradom Gospićem i pozvao građane na glasanje u nedjelju – ujutro.

Prenosimo cijelo priopćenje u nastavku.

Poštovane Gospićanke i Gospićani, u nedjelju su izbori, dan kada ćete odlučiti tko će upravljati ovim gradom i vašim sredstvima idućih 10 mjeseci. Čini se jako kratko vrijeme da bi se išta značajnije napravilo, ali ne slažem se s tim. Dovoljno je to vremena da gradonačelnik kojeg odaberete pokaže ima li kapaciteta za vođenje grada i je li spreman svoje dosadašnje aktivnosti i hobije staviti sa strane i zasukati rukave za naš grad. Gradonačelnik koji se od prvog dana ozbiljno uhvati posla i koji svojim pristupom i idejama pokaže kakav Gospić vidi sutra, može vratiti tračak optimizma i pripremiti sebi teren za osvajanje četverogodišnjeg mandata.
Gradonačelnik koji će na svoje ime dobiti većinu, nebitno je li stekao to na račun starih zasluga ili stranačke infrastrukture, mora svaki dan kao prioritet staviti Gospić.
Ne želim gledati kako se od prvog dana Gospić prepušta zamjeniku ili zamjenici da zapravo on ili ona upravlja gradom, a gradonačelnik se bavi nečim drugim! To je crveni alarm, to je prevara i takav gradonačelnik ne zaslužuje da se kandidira na idućim izborima. Nema labavo i nema skrivanja.
U svojoj kratkoj kampanji oslanjao sam se samo na činjenice, a kod birača na njihov razum. Zato vam ne želim ni sada sugerirati kome dati glas u nedjelju jer vjerujem da baratate svim činjenicama. Vjerujem da je većina vas donijela svoju odluku kao što sam i sam.
Ali samo jedno vas molim i savjetujem. Izađite na izbore, ako je moguće već prijepodne, jer onog trena kad vas zaokruže na biračkom popisu, od tog trena možete planirati spokojno provođenje ostatka nedjelje sa svojim najmilijima. Ne dopustite da vam to narušavaju. – zaključuje Tušak.
 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close