Scena

Daniel Craig ostaje James Bond

I dok smo svi mi zaposleni debatiranjem o tome tko bi mogao biti nasljednik Daniela Craiga u tumačenju najpoznatijeg tajnog agenta na svijetu, zaboravili smo jednu vrlu važnu stvar – u te debate uvrstiti i njegove planove za budućnost. On je, naime, u nedavno izjavio da u skorije vrijeme nema nikakvu namjeru odustati od te uloge.


Spectre je, inače, četvrti nastavak franšize u kojoj on tumači slavnog špijuna. Činjenica je da je postojalo vrijeme u kojem je on ozbiljno razmišljao o tome da prestane snimati nove nastavke, ali nakon što je Skyfall postao toliki globalni hit, odlučio je nastaviti.

 

Dakle, dok čekamo premijeru novog Bonda vrijeme ćemo očito ipak morati kratiti pričama drugačijim od one tko će biti idući Bond s obzirom da ćemo Craiga gledati u barem još jednom (a nismo ga vidjeli još ni u tekućem).


Tekst: telegram.hr
Foto: yeyepikin.wordpress.com

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close