Sport

DANI NK LIKA 95 Tradicionalni turnir Franjo Bureš i prijateljska utakmica između Kluba i najvjernijih navijača

Nogometni klub „Lika 95“, najveći sportski kolektiv u Općini Plitvička Jezera, po prvi puta u svojoj povijesti organizira dvodnevni program pod imenom „DANI NK LIKA 95“.


Program je zamišljen kao višednevno događanje sastavljeno od malonogometnih turnira za seniore i za djecu, prijateljskih utakmica navijača, prijateljskih klubova te samog kluba „Lika 95“.

Ove godine datum održavanja programa je 31. kolovoza i 1. rujna. Prvog dana održat će se tradicionalni turnir Franjo Bureš u čast trenera koji je mnogu djecu naučio prvim nogometnim koracima. Ove godine u sklopu tog memorijalnog turnira održat će se i turnir za djecu na kojem će nastupiti i ekipe drugih klubova iz Ličko- senjske te Karlovačke županije.

Drugi dan je predviđeno druženje navijača i igrača Kluba u vidu jedne prijateljske utakmice. Poslije utakmice slijedi Izborna skupština Kluba gdje će se izabrati novo rukovodstvo koje će odlučiti u kojem će smjeru Klub ići u sljedeće četiri godine. Idućih godina to će biti tribina gdje će članovi, ali i svi zainteresirani, dobiti informacije o stanju kluba i odgovore na svoja pitanja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close