DANI NK LIKA 95 Tradicionalni turnir Franjo Bureš i prijateljska utakmica između Kluba i najvjernijih navijača

Tena Brnad

Nogometni klub „Lika 95“, najveći sportski kolektiv u Općini Plitvička Jezera, po prvi puta u svojoj povijesti organizira dvodnevni program pod imenom „DANI NK LIKA 95“.


Program je zamišljen kao višednevno događanje sastavljeno od malonogometnih turnira za seniore i za djecu, prijateljskih utakmica navijača, prijateljskih klubova te samog kluba „Lika 95“.

Ove godine datum održavanja programa je 31. kolovoza i 1. rujna. Prvog dana održat će se tradicionalni turnir Franjo Bureš u čast trenera koji je mnogu djecu naučio prvim nogometnim koracima. Ove godine u sklopu tog memorijalnog turnira održat će se i turnir za djecu na kojem će nastupiti i ekipe drugih klubova iz Ličko- senjske te Karlovačke županije.

Drugi dan je predviđeno druženje navijača i igrača Kluba u vidu jedne prijateljske utakmice. Poslije utakmice slijedi Izborna skupština Kluba gdje će se izabrati novo rukovodstvo koje će odlučiti u kojem će smjeru Klub ići u sljedeće četiri godine. Idućih godina to će biti tribina gdje će članovi, ali i svi zainteresirani, dobiti informacije o stanju kluba i odgovore na svoja pitanja.

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u