VijestiScena

“Dance tools for inclusion” za mlade plesne trenere

U sklopu Erasmus projekta “Dance tools for inclusion” 35 mladih iz 11 država EU sastaje se u Zagrebu kako bi napravili zajednički priručnik o inovativnim plesnim metodama koji će biti besplatno dostupan svima online. Kroz 8 dana plesnih radionica, djeljenja znanja te diskusija na temu plesne edukacije te socijalne uključenosti, izraditi će se priručnik “Dance tools for inclusion”.

Osim raznovrsnih metoda i alata vezanih za plesnu edukaciju, priručnik će se sastojati i od komentara plesnih trenera i plesača iz partnerskih država na temu socijalne uključivosti mladih te poboljšanja društvenog života kroz ples.

U projektu sudjeluju Hrvatska,  Slovenija, Španjolske, Poljska, Slovačka, Litva, Italija, Bugarska, Grčka, Rumunjska te Češka Republika. Projektne aktivnosti traju od 28.10. do 04.11.2016. dok će se nakon toga finalizirati priručnik “Dance tools for inclusion”.

Udruga Urbana mladež je domaća organizacija koja je zadužena za provedbu ovoga projekta u suradnji sa partnerskim organizacijama Gor, Associació Pirineus Creatius, Dom Kultury “Zacisze” w Dzielnicy Targówek m.st. Warszawy , Fondazione Teatro della Città di Livorno Carlo Goldoni , Obshtinski Mladejki dom, Asociacija Apkabink Europa, HELLASFORUS , Asociatia Umanitara FAM, Tmelník z.s. i SYTEV.

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close