VijestiLifestyle

Danas počinje jubilarni Weekend Media Festival, prognoza – sunčano!

Velikim Weekend Welcome Disco Partyjem danas će u prostorima stare tvornice duhana u Rovinju početi jubilarni 10. Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije. Očekuje se više od 4500 sudionika koji će u sljedeća dva dana imati priliku sudjelovati na preko 50 predavanja, panela, prezentacija i radionica koje pripremajubrojni zanimljivi govornici iz cijeloga svijeta.


Za vrijeme trajanja Weekenda pratit će nas sunčano vrijeme što je još jedan dodatni razlog za dolazak u Rovinj na najiščekivaniji vikend u godini. Konferencijski dio Weekenda počinje u petak kada će se, između ostalih, održati i zanimljiva rasprava Srđana Šapera iz McCann Grupe idirektora festivala Tome Ricova s kojim ćerazgovarati o aktualnim pitanjima iz područja marketinga, politike i glazbe. Valja istaknuti i panel Baby You Can Drive My Carna kojem će sudionici raspravljati o budućnosti transportate alternativnim rješenjima i novim modelima usluga prijevoza.

Na panelu Kreativno dokoličarenjedoajeni Weekenda govorit će o proteklih deset godina festivala, otkriti kako je nastao koncept kreativnog dokoličarenja i prognozirati narednih deset godina.Andres Granberg govorit će o Facebookovom ulaganju u Švedsku koje je bilo prekretnica za nordijske zemlje. Popodnevni dio programa rezerviran je za Jonathana Calverta, urednika istraživačkog tima The Sunday Timesa iz Velike Britanije koji je razotkrio jedan od najvećih skandala u povijesti nogometa, a Dominik Osterholtiz Googlea otkrit ćekoje su najvažnije prednosti i najbolje prakse koje bi digitalni oglašivači trebali pratiti kako bi ostali pri vrhu.

Da sedeseta godišnjica Weekenda proslavi u revijalnom tonu u petak će se pobrinuti Sajsi MC by Lampshade Media, nakon koje Jägermeisterpredstavlja “Naspavat ću se sutra” feat.Nipplepeople, Nik Orosi & Pill Jackson.

Više informacija potražite na weekendmediafestival.com.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close