VijestiZdravlje

Danas osam preminulih od koronavirusa, najmlađa je žena koja je imala 33 godine

OB-u Bjelovar preminula je do sada najmlađa žrtva koronavirusa. Imala je 33 godine i bila je teško bolesna.


Kako neslužbeno doznaje Večernji list, riječ je o ženskoj osobi koja je imala visoki šećer i kojoj je bila određena amputacija noge. Dva je puta bila testirana i oba puta negativna, a prije operacije pustili su je doma za rođendan. Nakon toga vratila se u bolnicu kako bi se izvršila operacija, ali nažalost preminula je, ujedno pozitivna na koronavirus.

“Ne znamo izvor infekcije preminule pacijentice. Testirali smo ju kad su se pojavili simptomi. Testirali smo i cijelo osoblje, još nisu stigli kompletni nalazi. Imamo zasad dva pozitivna liječnika, četiri sestre i jednu spremačicu. Dvije pacijentice koje su ležale s njom u sobi su također pozitivne” rekao je ravnatelj bjelovarske bolnice Allouch Ali.

Danas je u Hrvatskoj zabilježeno 890 novozaraženih, a preminulo je njih osmero.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close