VijestiGrad ZagrebZdravlje

Danas je Svjetski dan srca

Grad Zagreb – Gradski ured za zdravstvo i Zaklada „Hrvatska kuća srca“ u suradnji s Hrvatskim kardiološkim društvom, Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo i Hrvatskom udrugom kardioloških medicinskih sestara obilježavaju Svjetski dan srca 2018. pod sloganom: MOJE SRCE, TVOJE SRCE, ZA SVA NAŠA SRCA!


Središnji događaj obilježavanja Svjetskog dana srca 2018. održat će se u Zagrebu, na Trgu bana Josipa Jelačića, u subotu 29. rujna 2018. od 10:00 do 14:00 sati.

Organizatori su građanima osigurali mjerenje krvnog tlaka uz mogućnost otkrivanja fibrilacije atrija, mjerenje indeksa tjelesne mase, savjetovanje o zdravoj prehrani i tjelesnoj aktivnosti i važnosti prestanka pušenja. Članovi udruge StEPP i Klub mladih Gradskog društva Crvenoga križa održat će edukaciju o osnovnim postupcima oživljavanja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close