Scena

“Ima dana” novi je hit grupe Magazin

Novi singl grupe Magazin “Ima dana” još je jedna uspješnica autorskog i bračnog para Vjekoslave i Tončija Huljića koju će Magazin, već tradicionalno, predstaviti na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.


“CMC festival mi je uz Splitski najdraži festival. S njim kao da mi počne ljeto. Ulice su pune ljudi, turista, sve je nekako puno življe i ljudi su veseliji pa se tako i dogodi da u ovo vrijeme uvijek imamo bržu pjesmu. Jednostavno mi taj ritam odgovara, a i na pozornici mi daje prostora za ples. Kod CMC festivala mi se sviđa to što se pjesme dovoljno rano mogu čuti u eteru pa publika s nama pjeva, a to daje jednu posebnu atmosferu. Ove godine ima dosta izvođača na CMC festivalu pa se već veselim druženju s kolegama”, rekla je Andrea.

Grupa Magazin nastupila je prvi put na CMC festivalu 2008. godine s pjesmom “Migrena” koju je tada pjevala Ivana Kovač, a potom su uslijedile pjesme “Još se ne bi udala”, “Muško bez karaktera”, “Parada”, “Školovana da preživim” i “Doktore” s pjevačicom Andreom Šušnjarom. Temperamentna Splićanka osebujnog glasa vrlo brzo se snašla u grupi koja je nastavila već uhodanim stazama. Prvi veliki hit s Andreom bila je pjesma “Sijamski blizanci” koja je, kao i ostale pjesme poput “Maslačka” i “Kemije”, nastale u posljednjih šest godina, osigurala dugi vijek trajanja grupe na glazbenoj sceni.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: CMC news | Foto: krapina.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close