VijestiGrad Zagreb

Dan Svetog Patrika u Zagrebu

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u Gradskoj upravi veleposlanicu Irske u Republici Hrvatskoj Nj. E. Olive Hempenstall u povodu proslave Nacionalnog dana sv. Patrika u sklopu inicijative Global Greening, u kojoj je Zagreb prošle godine sudjelovao obojavši vodeni zastor fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice u zeleno.


Tijekom razgovora u Bijelom salonu, visoka gošća je napomenula da su, uz Zagreb, prošle godine u Inicijativi sudjelovali gradovi Pula i Rijeka, a ove će se godine pridružiti i Dubrovnik. Veleposlanica Hempenstall također je predložila da se, osim fontana, ove godine ozelene i još neke zgrade u Zagrebu, što je gradonačelnik prihvatio.

Gradonačelnik Bandić prihvatio je i poziv na obilježavanje Nacionalnog dana Irske koje će se održati 15. ožujka u Zagrebu, a na koje je, kako je naglasila veleposlanica, najavljen i dolazak predsjednika irskog Parlamenta.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close