VijestiZdravlje

DAN RUŽIČASTIH MAJICA: U Gospiću predstavljanje knjiga autorice Rosie Kugli

Povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv vršnjačkog nasilja – Dana ružičastih majica,  u Gospiću će se održati predstavljanje dviju knjiga autorice Rosie Kugli.


Autorica će osobno predstaviti knjige „Nisam ti rekla…“ i „Hod po rubu“. Ove knjige propitkuju probleme mladih generacija, s pozivom da razmislimo i o sebi, o društvu kakvo smo  sami stvorili, o načinima komunikacije s našom djecom i mladima kako bi zajedno s njima izgradili bolji svijet s barem malo manje tragičnih posljedica.

O vršnjačkom nasilju na području grada Gospića i Ličko – senjske županije govorit će doc.dr.sc. Anela Nikčević – Milković sa Odjela za nastavničke studije u Gospiću, Sveučilišta u Zadru. Predstavljanje knjiga će se održati u četvrtak, 22. veljače u 17 sati u velikoj dvorani KIC-a.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Dan ružičastih majica

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close