Grad Zagreb

Dan za radost – djeca branitelja na Sljemenu

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jutros je ispratio djecu hrvatskih branitelja grada Zagreba na trodnevni izlet na Sljeme.


Djeca će, njih 50-ak, boraviti u Domu Crvenog križa, gdje će sudjelovati u edukativnim radionicama o Crvenom križu, mjerenju klimatskih prilika, Parku prirode Medvednica i uživati u zimskim radostima, sve pod stručnim vodstvom.

Naime, Gradski ured za branitelje u okviru redovnog programa podizanja kvalitete života djece hrvatskih branitelja grada Zagreba u 2017. godini organizirao je pilot projekt Dan za radost. U okviru programa djeca osnovnoškolskog uzrasta, iz obitelji hrvatskih branitelja lošijeg socijalno-ekonomskog položaja, uključeno je u nekoliko oblika zabavno-obrazovnih programa s ciljem organiziranog provođenja slobodnog vremena.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close