Grad Zagreb

Dan za radost – djeca branitelja na Sljemenu

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić jutros je ispratio djecu hrvatskih branitelja grada Zagreba na trodnevni izlet na Sljeme.


Djeca će, njih 50-ak, boraviti u Domu Crvenog križa, gdje će sudjelovati u edukativnim radionicama o Crvenom križu, mjerenju klimatskih prilika, Parku prirode Medvednica i uživati u zimskim radostima, sve pod stručnim vodstvom.

Naime, Gradski ured za branitelje u okviru redovnog programa podizanja kvalitete života djece hrvatskih branitelja grada Zagreba u 2017. godini organizirao je pilot projekt Dan za radost. U okviru programa djeca osnovnoškolskog uzrasta, iz obitelji hrvatskih branitelja lošijeg socijalno-ekonomskog položaja, uključeno je u nekoliko oblika zabavno-obrazovnih programa s ciljem organiziranog provođenja slobodnog vremena.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close