Ličko-senjska županijaPolitika

“Dan otvorenih vrata” u Prekršajnom sudu u Gospiću povodom Europskog dana pravosuđa

Europski dan pravosuđa ustanovljen 2003. godine od strane Vijeća Europe i Europske komisije države članice Vijeća Europe već tradicionalno obilježavaju na dan 25. listopada. Stoga Ministarstvo pravosuđa Republike Hrvatske u suradnji sa sudovima u okviru Europskih dana pravosuđa 2017. godine, u svrhu približavanja pravosuđa građanima  organizira „Dan otvorenih vrata“.


Građani su pozvani da dana 25.listopada 2017.godine posjete Prekršajni sud u Gospiću, povodom„Dana otvorenih vrata“ kada će ovaj sud biti otvoren za javnost u vremenu od 10,00 do 15,00 sati, s tim da se po dolasku prijave u sobu broj 13 (sudnica 1) ~ Ured predsjednika suda.

Na Danima otvorenih vrata svi posjetitelji biti će u mogućnosti razgledati Prekršajni sud u Gospiću i neposredno se upoznati s organizacijom i djelokrugom njegova rada, odnosno s postupkom osnivanja i vođenja sudskog spisa, sve do  arhiviranja istog, zatim s postupkom korištenja JCMS sustava, kao i e-podneska, teradom na predmetima u sudačkoj referadi i postupkom izvršenja prekršajnih sankcija, a posebno sa institutom rada za opće dobro.

Radi izbjegavanja eventualnih gužvi građani koji planiraju individualni ili grupni posjet su zamoljeni da unaprijed najave svoj dolazak na e-mail ovog suda: [email protected]


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close