Vijesti

Dan crvenih nosova

Stavite ‘crveni nos’, fotografirajte se, objavite, potpišite s #NoseForCause #TogetherWeAre i kroz dobru zabavu osigurajte donaciju za dječje obroke u hrvatskim školama.


13. ožujka cijeli svijet obilježava “Dan crvenih nosova” u organizaciji humanitarne organizacije Comic Reliefa. Naime, na ovaj dan svijet se protiv siromaštva, nasilja, zlostavljanja djece, HIV-a i svih ostalih globalnih problema bori jedinstvenim oružjem – zabavom i smijehom, a crveni nos je simbol koji predstavlja upravo sve to.
Zagrebački Medvjedi također znaju da je smijeh najbolji lijek, stoga su i oni stavili svoj ”crveni nos” i podržali Dan crvenih nosova posvetivši ga velikoj nacionalnoj humanitarnoj kampanji prikupljanja donacija za dječje obroke u hrvatskim školama. Stoga Medvjedi pozivaju sve svoje navijače i prijatelje da na Dan crvenih nosova zajedno osiguramo što više dječjih obroka za hrvatske školarce teškog imovinskog stanja. Sve što trebaju napraviti svi koji su voljni sudjelovati u ovoj dnevnoj akciji jest da stave svoj ”crveni nos”, fotografiraju se s njim, objave na svojim društvenim mrežama i u opis fotografije obavezno upišu #NoseForCause #TogetherWeAre. Klupska humanitarna zaklada će pak za svaku objavljenu fotografiju s crvenim nosom koja je potpisana s #NoseForCause #TogetherWeAre i zabilježena na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest …) donirati 4,50 kn humanitarnoj udruzi Portal Dobrote za dječje obroke u hrvatskim školama. Medveščakova akcija ”crveni nosovi” počinje danas u ponoć i traje 24 sata.
Naravno, vi možete podržati ovu kampanju i ako nemate ideju za svoj crveni nos, u stisci ste s vremenom, ne radi vam kamera na mobitelu ili nešto treće! Naime, možete jednostavno uplatiti osobnu donaciju odabrane vrijednosti i u skladu s osobnim mogućnostima na žiro račun Humanitarne udruge Portal dobrote, broj računa HR5924020061500035096 (Erste banka) koja provodi nacionalnu humanitarnu kampanju ‘Da ni jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno’.
Malom gestom do VELIKOG OSMIJEHA. I ne zaboravite, #TogetherWeAre.

Tekst i foto: Medvešćak


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close