Grad ZagrebLifestyle

Dalmatinski samci, Amor i Kratki spoj organiziraju SPEED DATE uz ugođaj Divljeg zapada

Velika proslava Valentinova održava se 12. veljače 2017. s početkom u 19:00 sati u restoranu Old Wild West u Arena Centru u Zagrebu.


Na ideju zajedničke organizacije Valentinova došli su predsjednici triju udruga koji rade na istim ciljevima – na spajanju single osoba. Radi se o udruzi Amor iz Čakovca koju vodi Ines Sever, udruzi Kratki spoj iz Zagreba, koju vode Matko Perović i Marinka Kutle te udruzi Dalmatinski samci čiji je osnivač Nedjeljko Babić. Udruge djeluju duži niz godina. Okupljanja su rezultirala mnogim uspješnim vezama započetim upravo na njihovim događanjima i još važnije nemalim brojem sklopljenih, sretnih brakova.

Zamisao je da se u nedjelju uoči Valentinova okupi što veći broj osoba iz različitih dijelova Hrvatske i da se svi sretnu na Speed date eventu tj. Kratkom spoju. Kratki spoj će se organizirati tako da će se osobe registrirati preko svojih udruga u tri dobne kategorije. Kategorije se preklapaju kako bi svatko mogao sam odlučiti koja mu dobna skupina više odgovara.

Svaki muškarac svakih pet minuta izmjenjuje sugovornicu kako bi se kroz razgovor upoznali. Ako se nakon toga žele ponovno vidjeti, proslijedit će im se kontakt. Suglasnost moraju dati obje osobe. Cilj je da se prođe puna rotacija i da svaka prisutna muška osoba upozna svaku prisutnu žensku osobu sličnih godina.

Svi zainteresirani mogu se registrirati do 9. veljače preko jedne od udruga. Osobe iz sjeverne ili južne Hrvatske neka se registriraju u njihovu udrugu u Čakovcu ili u Dalmaciji radi organizacije zajedničkog prijevoza u Zagreb.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close