VijestiScena

Dalibor Herceg predstavio novi studijski album “Jak u svojoj slabosti”

Prvog prosinca u Glazbenoj školi Karlovac Dalibor Herceg predstavio je svoj novi studijski album “Jak u svojoj slabosti” multimedijalnom promocijom.


Na zidovima dvorane najstarije Glazbene škole u Hrvatskoj mogla se pogledati postava izložbe  koja je prikazivala fotografije snimljene objektivom multimedijalne umjetnice Tajči Čekade koja je fotografirala Dalibora kroz periode snimanja video spotova koje prate skladbe na CD-u, a mnogobrojna publika  je vidjela i premijerno video spot za skladbu “Slaži mi” koja je vizualno najavila sam album.

Zanimljivo je da se Dalibor nalazio u dvorani Glazbene škole Karlovac nakon dvadeset godina stanke. Naime, Dalibor je završio osnovnu i glazbenu školu upravo ovdje u Karlovcu, a svoje prve glazbene korake napravio je u dvorani gdje je imao nastupe svirajući harmoniku.

Ovoga puta karlovačka publika Dalibora je vidjela u ulozi interpeta nekoliko pjesama koje je otpjevao u novom glazbenom aranžmanu čiji je autor profesor Ognjen Gravora uz gosta na violončelu profesora Ratimira Zekića.

Daliborov posebni gost bio je poznati i priznati glazbenik Goran Karan.

S ovim projektom Herceg se odrekao klasičnog stila odijevanja te se dao u ruke multimedijalnoj umjetnici Tajči Čekadi koja je za njega sašila kostime. Slažući mozaik, Tajči je uzela svoju kameru u ruke. Snimila je pet video spotova koji prate pjesme s albuma i na svakoj je lokaciji video spota napravila fantastične fotografije. Video spotovi su snimani na različitim lokacijama, od Kraljevice, Rijeke, Grižana, Bribira, pa sve do Zagreba. Stvarajući priču protagonist ostaje isti, ljudi, vremena i mjesta se mijenjaju.

“Jak u svojoj slabosti” pokazuje hrabrost i slabost. Album, fotografije i video spotovi simboliziraju dobro i zlo, normalno i ludo. Dalibor je ovim projektom ponovno pomaknuo granice svoje umjetničke slobode, no ovo su tek uvertira i zalet za nova putovanja u svijet umjetnosti izvan ovog svijeta.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close