Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

DABO VS. STARČEVIĆ: Zadnji dan kampanje sukob gradonačelnika Novalje i Gospića

Izbori za vijećnike Skupštine Ličko-senjske županije održavaju se u nedjelju 10. ožujka, a samo dva dana prije stiže i vrhunac političke bitke i konfrontacija političara


Ovaj put to nije između starog i novog HDZ-a, već između Bure promjena i HSP-a. Karlo Starčević, bivši nositelj liste Nezavisne liste bure promjena na izborima prije dvije godine, u emisiji Hrvatskog radio Otočca oštro je prozvao Buru promjena i time isprovocirao Antu Dabu na reakciju. Tema je bila sporna anketa koju je provela Promocija Plus, te ime “Bura promjena” koja po njemu ne postoji je će na listiću pisati “Kandidacijska lista grupe birača Ante Dabo”. Poslušajte na snimci.

Nakon toga, Ante Dabo nositelj liste Bure promjena, reagirao je velikim priopćenjem u kojem odgovara Starčeviću i piše svoju stranu priče u vezi nesuradnje između Bure promjena i Starčevića.  Među ostalim, Dabo je odgovorio Starčeviću:  “Podsjećam Vas da je na glasačkom listiću naša zajednička platforma nosila naziv Kandidacijska lista grupe birača, nositelj Karlo Starčević. Takav naziv liste na prošlim izborima za Vas nije bio prevara a danas kad ta ista nezavisna lista Bura promjena ima drugog nositelja i zove se Kandidacijska lista grupe birača, nositelj Ante Dabo, po Vama je prevara.” Čitavo priopćenje na Facebook stranici čitajte u nastavku.

Završetak političke kampanje biti će danas u sučeljavanju svih listi na N1 televiziji s početkom uživo u 16 sati.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close