LokalnaLifestyle

Dabo o požaru u Novalji: Želim reći samo jedno veliko hvala, kao zajednica smo uspješno svladali ovu tešku situaciju

Gradonačelnik Novalje se obratio građanima nakon vatrene stihije


Ante Dabo, nezavisni gradonačelnik Novalje, na Facebook stranici Grada Novalje zahvalio se svima koji su sudjelovali u savladavanju vatrene stihije u Novalju. U nastavku pročitajte objavu i pogledajte nekoliko priloženih fotografija.

Poštovane sugrađanke i sugrađani,
iza nas je nekoliko burnih dana i noći koji su nas, iskreno se nadam, osnažili i učvrstili u medusobnoj solidarnosti i zajedništvu.
Ako nešto trebam i želim reći nakon ovog nesretnog požara koji je mogao biti katastrofalan, onda želim reći samo jedno veliko hvala. Hvala Bogu da nas je očuvao od moguće velike katastrofe i veliko hvala našim vatrogascima Grada Novalje koji su dali sve od sebe u bespoštednoj bitki sa vatrenom silom. Iako se opožareno područje još uvijek nije u potpunosti smirilo, već sad mogu odgovorno i s punim pravom reći da je ovaj veliki požar iza nas i da su naši vatrogasci naši veliki heroji koji su uprkos noći i olujnoj buri uspjeli spriječiti siloviti nalet vatre i moguću veliku tragediju. Hvala našim susjedima, vatrogascima Kolana, Paga, Povljane i Ražanca kao i Javnoj vatrogasnoj postrojbi iz Zadra na brzoj i učinkovitoj pomoći. Hvala vatrogasnoj zajednici Ličko-senjske županije i svim DVD-ima koji su pomogli u gašenju ovog velikog požara.
Hvala i Stožeru civilne zaštite koji je svojom dobrom organiziranošću pružio pomoć i podršku vatrogascima i tako olakšao gašenje ovog opasnog požara.
Nakon svega mogu reći da smo kao zajednica uspješno savladali ovu tešku situaciju ali i da smo svi zajedno nešto naučili. Kao gradonačelnik prihvaćam obavezu da uočene nedostatke i propuste u sustavu protupožarne zaštite, u skorom razdoblju u što većoj mjeri i otklonimo.
Hvala svima onima koji su na bilo koji način pomogli da se ovaj opasni požar stavi pod kontrolu i u konačnici ugasi.
Svima skupa od srca želim mirnu i uspješnu ovu turističku sezonu.
Ante Dabo, gradonačelnik

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov/LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close