Scena

Da bude uzbudljivije: Novi način glasanja na Eurosongu

Glasanje na natjecanju za pjesmu Eurovizije ove će godine biti znatno izmijenjeno, a glavni motiv promjena bio je želja za dodatnim uzbuđenjem.


Prijašnjih godina o broju bodova koji dobije pojedini natjecatelj na izboru za pjesmu Eurovizije odlučivali su profesionalni žiri i gledatelji, a rezultat je prezentiran kao ukupan zbroj glasova publike i žirija.

Od ove godine ocjene žirija i publike prezentirat će se zasebno, tako da pobjednik neće biti poznat sve do samog kraja natjecanja. Na taj će način gledateljima koji prate Eurosong biti mnogo uzbudljivije.

“Prethodnih godina znali smo tko je pobjednik i do 20 minuta prije završetka prezentiranja glasova, no to nije dobar TV princip. Novi format dodat će novo uzbuđenje natjecanju”, rekao je Martin Österdahl, producent ovogodišnjeg Eurosonga.

Gledatelji će sada imati još više razloga za glasanje.

“Novi format glasanja garantira da će pjesma koja je najpopularnija među publikom dobiti 12 bodova, bez obzira na to kako je žiri glasao”, rekao je Jon Ola Sand, izvršni supervizor Eurosonga.

Pročitajte više na net.hr.


 

Foto: eurovision.tv

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close