Vijesti

Čupić: Najbolji smo u grupi, ali neće nam biti baš jednostavno

“Jako sam zadovoljan. Dečki su stvarno dobro odradili najteži dio priprema. Zadnjih par dana radit ćemo samo na taktici, uigravanju, a tu su i pripremne utakmice sa Srbijom.”- rekao je Slavko Goluža.

Izbornik u Umagu priprema rukometnu reprezentaciju za Svjetsko prvenstvo u Kataru.

“Atmosfera je jako dobra, dečki izdržavaju velike napore, nije im lako, no uz dobar rad veseli su i nasmijani. Na sreću nema ni ozljeda.” – priča Goluža koji je fokusiran isključivo na našu prvu utakmicu s Austrijom 16. siječnja.

“Moramo ići iz utakmice u utakmicu, razmišljati samo o onoj sljedećoj. Svi ponavljamo iste stvari, no uistinu je to tako. Zna se što nam prva utakmica donosi, otvara se prvenstvo pobjedom, još bolju atmosferu…”

Konačan popis igrača Goluža će objaviti neposredno prije odlaska u Katar 13. siječnja. Na njemu će svoje mjesto sigurno naći Ivan Čupić.

“Svi smo malo umorni, no izbornik je obećao da ćemo sada smanjiti gas. Dosta je novih lica, no uvijek je u reprezentaciji dobra atmosfera, a sve će to biti još bolje dok počnemo pobjeđivati.”

Čupić je svjestan da je Hrvatska favorit skupine B.

“Da, na papiru to tako izgleda, no neće biti baš tako lako. Znamo da smo najbolji u grupi, ali, ponavljam, neće biti baš jednostavno.” – zaključio je Ivan.

Foto: Novi list
Tekst: 24 sata


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close