Scena

Crvena jabuka započela slavljeničku turneju

Crvena jabuka, povodom svog tridesetog rođendana, započela je slavljeničku turneju “Tamo gdje ljubav počinje”. Prvi od niza koncerta održani su prošloga tjedna u Karlovcu i Osijeku. Prva dva koncerta jasno su pokazala što se može očekivati u nastavku turneje, a to su višesatni spektakl, mnogobrojni novi i stari hitovi, te  odlični gosti i savršena publika, koja je jedva dočekala da Crvena jabuka stigne upravo u njihov grad.

Koncert u Zagrebu, koji je od prvog dana najave izazvao ogromno zanimanje publike i za koji je prodaja ulaznica nadmašila sva očekivanja, održat će se sutra, u petak, 13.3. s početkom u 20 sati u Dvorani KC Dražena Petrovića (Cibona).

Ako još niste nabavili svoje ulaznice za koncert o kojem će se dugo pričati, požurite po njih dok ih još ima. Ulaznice možete nabaviti u sustavu www.ticketshop.hr za parter po cijeni od 80 kn i za tribinu 99 kn.

Suradnici i prijatelji Crvene jabuke koji će se bendu pridružiti na pozornici i na najljepši način proslaviti njihovih 30 godina karijere su Jelena Rozga, Željko Bebek, Enis Bešlagić, Antonija Šola, Antimon, Karlo Martinović, te Hari Mata Hari, Jole i Alen Vitasović.

Nakon zagrebačkog koncerta, slijede:

14.03. LINZ
20.03. ORAŠJE
21.03. VIŠNJAN (Montana)
03.04. PANČEVO
04.04. SMEDEREVO
11.04. VARAŽDIN (Arena)
14.04. DUBLIN (The Academy)
24.04. LJUBLJANA
25.04. SEŽANA


 

Izvor: Croatia Records
Foto: Croatia Records

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close