VijestiScena

Crvena jabuka snimila novu verziju pjesme “Stvoreni za tugu”

Pjesma prvi put snimljena za potrebe dvostrukog studijskog albuma Crvene Jabuke “2016”, dobila je novu verziju premijerno predstavljenu u jučerašnjoj emisiji Music Pub Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskog radija.


“Stvoreni za tugu” prekrasna je balada koja će svojim tekstom i prelijepom melodijom sigurno pronaći mjesto kod slušatelja i urednika radijskih postaja. Autor glazbe, teksta i aranžmana je Dragomir Herendić Dragianni. Nova verzija pjesme nalazi se na albumu “Christmas Limited Edition” grupe Crvena Jabuka u izdanju Croatia Recordsa koji će biti objavljen 15. prosinca. Osim pjesme “Stvoreni za tugu”, na kompilaciji se nalaze i neke od najljepših balada ovog legendarnog sastava poput “Bijelog Božića”, “Dolly Bell”, “Tvoga srca vrata” koje će obradovati najveće fanove legendarnog benda.

Crvena Jabuka na regionalnoj glazbenoj sceni djeluje 32 godine, otpjevala je mnogobrojne hitove i tako se pozicionirala među najuspješnije pop/rock sastave u regiji. Uz njihove stihove i glazbu odraslo je nekoliko generacija, a na čelu s Draženom Žerićem Žerom ne namjeravaju stati nego još dugo godina boraviti na glazbenoj sceni i razveseljavati svoju publiku.

Iza Jabuke još je jedna uspješna koncertna godina koju je obilježila i kanadsko-američka turneja, a ovom prilikom najavljujemo i veliki božićni koncert Crvene Jabuke u sklopu programa The Best Classic kluba The Best u Zagrebu. Koncert će biti održan 21. prosinca s početkom u 20 sati, a cijena ulaznice je 60 kuna. To će biti prilika da Jabuka predstavi novi singl, ali i da u pravom božićnom duhu zaključe glazbenu godinu uz želju za još boljom 2018. godinom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close