Scena

Crvena Jabuka snimila je novi singl “Mala moja Dalmatinko”

Crvena Jabuka snimila je novi singl “Mala moja Dalmatinko” koji će predstaviti 11. lipnja na CMC festivalu u Vodicama.


Za veselu i prpošnu pjesmu u dalmatinskom pop ritmu Žera i legendarni bend udružili su snage s popularnom klapom Puntamika iz Zadra. Redatelj spota koji je jučer premijerno prikazan na CMC televiziji i portalu 24 sata, jest Željko Petreš, dok pjesmu potpisuju autor glazbe i teksta Zlatan Fazlić i aranžmana Dragomir Herendić.

Pjesma “Mala moja Dalmatinko” najavljuje i novi album Crvene Jabuke koji će uskoro biti objavljen. Njihovo posljednje diskografsko izdanje dvostruki je live album “Bivše djevojčice, bivši dječaci” koji je objavljen krajem 2014. godine, a povodom 30. obljetnice djelovanja benda, Croatia Records je prošle godine objavila kompilaciju njihovih“100 originalnih pjesama”. Legendarni bend jedan je od koncertno najaktivnijih i najboljih live bendova u regiji.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: CMC news

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close