Scena

CROATIA INFILTRATION Napušteni sovjetski grad duhova i groblje MIG-ova – pogledajte video!

Skupina mladih entuzijasta okupljena pod nazivom Hrvatski istraživači napuštenih građevina ima neobičnu strast.


Posjećuju stare, zaboravljene građevine, spomenike i simbole iz nekih ne tako davnih vremena, a svaki svoj posjet bogato dokumentiraju atraktivnim fotografijama i opisima koji privlače sve više posjetitelja na njihovoj Facebook stranici Croatia Infiltration.

Ovo ljeto istražuju lokacije po Mađarskoj, a u petak su objavili prvu epizodu serijala “INFILTRATION: HUNGARY”. u kojoj su pronašli zaboravljeni i napušteni Sovjetski grad duhova koji je bio zatvorenog karaktera – jedini ljudi koji su smjeli ulaziti i izlaziti su visoko rangirani časnici i generali, te groblje MiG-ova koje se nalazi relativno blizu prvoj lokaciji.

Cijelo iskustvo oko dolaska i snimanja je bilo odlično – morali smo se prošetati par kilometara, putem smo vidjeli srne i druge životinje. Nisku vegetaciju smo koristili kao vizualnu zaštitu i polagano smo se kretali prema avionima. Avioni su smješteni na privatnoj parceli pokraj aktivnog vojnog aerodroma tako da je ulazak i boravak poprilično opasan. Avioni su u odličnom stanju obzirom na mjesto gdje se nalaze.

Kako je sve izgledalo možete pogledati u videu  na njihovom YouTube kanalu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Croatia Infiltration

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close