DogađanjaVijesti

Crno na bijelo predstavljaju moćnu baladu “Vjetar sjećanja”

Sjajni mladi bend Crno na bijelo vraća se na scenu godinu dana nakon posljednjeg singla i to odličnom baladom ‘Vjetar sjećanja‘.


Autor glazbe i stihova i ovoga je puta jedan od najboljih domaćih autora Mario Vestić, a na aranžmanu je radio čitav bend u suradnji sa autorom teksta, u kojem je svakom članu benda dána sloboda da se izrazi na svom instrumentu onako kako čuje i osjeti pjesmu, te smo dobili jednu rock baladu. Pjesma je snimljena u Zagrebu u studiju “Audio i video produkcija Plavi Film”. Pjesmu prati i istoimeni video spot, a osim novog singla bend je najavio i prvi studijski album koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine.

“Spot smo radili u suradnji sa mladim, talentiranim Županjcem Matejom Čehovskim Čehom (Studio 55) na više lokacija (Osijek, Županja, okolica Vinkovaca). Glavna uloga pripala je mladoj glumici iz okolice Županje Katarini Šestić, zamisao spota je da se ne pojavljujemo u spotu u ulozi benda nego indirektno u različitim ulogama poput konobara, profesora, svećenika, mladoženje itd., kako kompletna priča ne bi bila toliko usmjerena na bend koliko na radnju spota”, istaknuli su iz benda.


 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close