Scena

CMC festival u Vodicama započet će velikim koncertom Dražena Zečića

Ovogodišnji CMC festival u Vodicama započet će velikim koncertom Dražena Zečića u petak, 10. lipnja! Iako Zečić gotovo tradicionalno nastupa na CMC festivalu, ove godine će prvi puta održati i samostalni koncert na glavnoj pozornici festivala. Uz koncert u petak, Zečić će u programu Revijalnog dijela festivala u subotu, 11. lipnja izvesti i svoju novu pjesmu “Ljeto ide”.

Zečićeva dugogodišnja uspješna karijera započela je još početkom 90-ih, a uz odličnu prodaju albuma koji su dosegnuli zlatne i platinaste naklade, Zečić je danas jedan od najpopularnijih i najkomercijalnijih pjevača zabavne glazbe. Za svoj je rad dobio brojna priznanja i nagrade, a svojoj publici se odužio i veličanstvenim koncertima na Žnjanu 1998. godine pred oko 20.000 ljudi te spektakularnim koncertom u pulskoj Areni 2011. godine na kojem je oduševio 9.000 svojih vjernih obožavatelja. Ove godine će publika u Vodicama imati priliku zabaviti se uz njegove brojne velike hitove “Ima li nade za nas”, “Boem u duši”, “Pokidat ću lance sve”, “Sokole” te novije “…Ja sa vinom nastavio” i “Koga da volim kad tebe nema” s prošlogodišnjeg CMC festivala.

Velikom koncertu Dražena Zečića prethodit će nastup tamburaša u starkama, popularnih Mejaša uz čije će hitove“Zorica”, “Pijanka”, “Idem ja”, “Bolji nego ikad” te najnoviji “Bubamara” započeti dvodnevno glazbeno druženje izvođača i publike u Vodicama.

Zbog brojnih koncertnih obaveza, Zečića je vikendom gotovo teško zadržati na jednom mjestu, a CMC festival ove godine je prilika da ga publika čak dva dana za redom vidi na istoj festivalskoj pozornici.

“U ovo vrijeme meni kao i mnogim mojim kolegama vikendi su već unaprijed rezervirani tako da uvijek žurimo s jednog mjesta na drugo. Ove godine ću napokon biti dva dana u Vodicama i imat ću više prilike družiti se s kolegama. Novu pjesmu „Ljeto ide” objavio sam gotovo nakon godinu dana pauze i vjerujem da će se mojoj publici svidjeti. Nisam htio na brzinu objaviti singl nego sam uzeo vremena napraviti pjesmu s kojom sam jako zadovoljan. Uživao sam stvarajući je i vjerujem da će je publika isto tako s uživanjem slušati. Radujem se Vodicama i još jednom CMC festivalu”, rekao je Dražen.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: CMC news | Foto: Dražen Zečić facebook

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close