Lifestyle

Clutch torbice ove sezone su totalno out

Sezona blagdanskih zabava je pred nama, a ako već sad razbijate glavu time što odjenuti, obratite pozornost i na modne dodatke jer su neki, poput donedavno obožavane ručne torbice zvane clutch ove sezone totalno out


Urednici modne biblije Voguea imaju spremne odgovore na sve modne nedoumice, a urednica modnih dodataka Brooke Ely Danielson tvrdi da su ručne torbice clutch i službeno out, a u trendu praktičnije torbice s remenom ili, još bolje, metalnim lancem. Iako su jako stajliš, te torbice, mora se priznati, nisu nimalo praktične jer ih morate držati u ruci cijelo vrijeme ili ih negdje odložiti.

Za večernje izlaske zato su idealne mini torbe s metalnim lancem pa se nećete morati zamarati oko toga kako žonglirati tanjurom, čašom i torbom u rukama.

‘Večernja torbica s remenom zamijenila je model clutch. Dug lanac nužan je kad želite imati slobodne ruke, prebacite je preko ramena ili nosite dijagonalno preko tijela. No najbolje od svega je to što idu na sve, od večernje haljine do svečanog odijela’, kaže modna insajderica, Vogueova urednica Danielson.


 

Tekst: tportal.hr


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close