Sport

ČLANOVI AK PLITVICE ODLIČNI U ŠIBENIKU Renato Sertić osvojio srebro na četvorci za Dražena Petrovića!

Proteklog vikenda u Šibeniku su održane dvije atletske utrke u čast jednom od najvećih hrvatskih sportaša, Dražena Petrovića. U povodu njegovog 54. rođendana održane su “Draženova četvorka” i “Šibenskih deset”, a na utrkama su već treću godinu zaredom nastupili članovi i prijatelji Atletskog Kluba Plitvice.


Na utrci od 10 kilometara nastupilo je 142 trkača, a tri minute iza pobjednika utrke Tomislava Kukeca na cilj je došao Renato Sertić koji je zauzeo odlično 7. mjesto u ukupnom plasmanu. Idući je na cilj stigao uvijek odličan Mario Vuković koji je zauzeo 15 mjesto. Leopold Špehar zauzeo je 20. mjesto, Milan Špehar 22., a Goran Poznanović 23. mjesto.

Od ostalih članova koji su istrčali deset kilometara treba spomenuti i povratnika nakon ozljede Daria Špehara koji je zauzeo 47. mjesto. Utrku od deset kilometara su još istrčali Josip Soldo, Ivan Turkalj, Dario Sanković , Milan Abrlić , Ivona Sertić, Ivan Luketić i Sanja Sertić.

Renato Sertić drugi na “Draženovoj četvorci”

Pola sata nakon završetka “Šibenske desetke” startala je “Draženova četvorka”, utrka od 4,4 kilometra kroz grad Šibenik. Iako umoran od utrke na 10 kilometara , Renato Sertić je zaostao za pobjednikom iz Slovenije Aljažom Renkom nepunih 50 sekundi i na oduševljenje brojnih navijača zauzeo drugo mjesto i srebro na utrci za Dražena Petrovića.

Na istoj utrci Leopold Špehar je zauzeo 11. mjesto, a jedno od boljih vremena istrčao je i Stjepan Špehar koji je zauzeo odlično 19. mjesto od ukupno 111 trkača koji su završili utrku. Petar Turkalj je završio na odličnom 33.mjestu, a rezultatima su zadovoljili i Marko Perišić i Mateja Sabljak.

Osim članova Atletskog kluba Plitvice, na utrci su nastupili  brojni rekreativci Plitvičkog kraja kao i članovi BK CRNA KRALJICA od kojih je posebno iznenadio plasmanom Josip Pavličić. Treba spomenuti i Luku Kolića i Antonia Hodaka koji su u čast Dražena Petrovića krenuli biciklima i nakon osam sati vožnje i više od 200 kilometara došli do Šibenika.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: AK Plitvice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close