VijestiSport

City Games i ove sezone stižu na Pag!

City Games u sklopu svoje osme uzastopne turneje ponovo dolazi na otok Pag, nezaobilazno odredište ove popularne ljetne manifestacije, mnogima još uvijek poznatoj po ranijem imenu Jadranske igre. Posljednji ovogodišnji challenger na hrvatskom dijelu turneje, čiji pobjednik osvaja kartu za hrvatsko finale, održat će se u Zubovićima nedaleko Novalje 8. kolovoza.


“Uvijek se rado vraćamo na Pag, atmosfera je odlična, a ekipe spremne na nadmetanje. Koliko ljudi vole ove igre dovoljno govori i podatak da su paške ekipe proteklih sezona uvijek bile među najboljima. Uz dobru zabavu svaki put, vrijedi držati do tradicije i vraćati se,” izjavio je autor projekta Miroslav Krzyk.

Posjetitelji na rivi u Zubovićima mogu očekivati niz napetih i zabavnih disciplina poput letećeg vaterpola, mošarke i vodene alke, u kojima uživaju sve generacije. Pobjednik susreta plasmanom u finale u Viru 10. kolovoza, osim što ima šansu postati hrvatski prvak, postaje kandidat za predstavnika Hrvatske u međunarodnom dijelu natjecanja.

City Games karavana tijekom ljetnih mjeseci obilazi Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, Srbiju i BiH, a u međunarodnom dijelu projekta pridružuju se i ekipe iz Italije, Njemačke, Poljske, Mađarske, Luksemburga, Češke i Nizozemske. Možda putnik u taj međunarodni zabavno-sportski okršaj dođe upravo s Paga!

Pridružite se stoga City Games priči 8. kolovoza i bodrite svoje favorite!

Susret u Zubovićima organiziraju Grad Novalja i Adria events, a početak je u 19.30 sati.

Više informacija potražite na službenoj stranici www.city-games.com.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ivana Kaurloto, Martina Šalov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close