Politika

Čitatelji ogorčeni mogućim dogovorom dva HDZ-a, pročitajte komentare

Nakon što je Darko Milinović povukao prijedlog Proračuna, kako bi se u suradnji s HDZ-om izradio novi, Facebook komentari čitatelja nisu ih štedjeli.


Slijedom pete odgode Skupštine Ličko-senjske županije, situacija se je nastavila komplicirati. Nakon što je Milinović posjetio Zagreb, objavili smo članak o mogućoj suradnji te činjenici da će se s HDZ-om ipak pregovarati. Čitatelji su u komentarima nastavili izražavati nezadovoljstvo, čak i ovim rješenjem.

Pojasnimo, novo rješenje značilo bi da će se dva HDZ-a, onaj “stari” Milinovićev, i ovaj “novi” Kustićev, dogovoriti oko Proračuna. Također, to znači i da će sve tri druge opcije koje nisu HDZ, a to su HSP, Bura promjena i SDSS, postati oporba. Je li takvo rješenje moguće, nakon svega, ostaje za vidjeti.

Dotad prenosimo nekoliko komentara s naših društvenih mreža na donji članak:

Jedan tebi…dva meni…..jedan tebi..dva meni….a što ćemo u proračun? Što ostane….

Čemu su bili izbori?

Sve za svoju guzicu i svoj interes….prodat će i zadnjeg Ličanina ako treba…

“KOJA RAZLIKA”

Ko o čemu,baba o kolačima ili ko o čemu k**** o poštenju

U ovoj državi sve “p(r)opušta”

Dosta je HDZ u Lici!

To su isti…..politika je k….

Samo naprijed dečki, ništa se ne sekirajte, imate naš glas, Lika je uvijek bila uz HDZ i bit će ma tko god bio na čelu Hdz-a. Mi smo vaše vjerne sluge i poslušnici. Na idućim izborima za dvije godine imat ćete našu potporu najmanje 60 posto. Nama je svejedno hoće li biti župan Milinović ili Kustić, samo se vi međusobno dogovorite i mi glasamo za vas. Samo nek nije tko drugi. Pozdravlja Vas i ljubi vaš vjerni lički narod!

OVO NISTE OČEKIVALI Milinović popustio, HDZ slaže novi Proračun Ličko-senjske županije!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close