VijestiTurizam

Čitajte HrTurizam i na engleskom jeziku!

Domaći turistički portal HrTurizam upravo je dobio svoju englesku verziju.


Pokrenut 2015. godine, HrTurizam je stručni turistički news portal namijenjen turističkom sektoru te se kroz posljednjih pet godina pozicionirao kao glavno mjesto i izvor informacija u turizmu za turističke djelatnike u Hrvatskoj.

Iza cijelog projekta stoji Goran Rihelj, vlasnik i glavni urednik HrTurizma. Prije otvaranja portala bio je najčitaniji bloger Večernjakove blogosfere, radio je na organizaciji raznih turističkih manifestacija, kao i event manager za razne klijente.

“Iako je to bio imperativ od prvog dana, od neki dan krenuli smo s testiranjem portala HrTurizam.hr i na engleskom jeziku. Kombinacija machine learning i human touch, barem za sada. A kako je i medije snažno pogodila covid kriza, iako cijelo vrijeme covid krize pišu i guraju naprijed, vrijeme za nove izazove i za promijene. Još jače naprijed, pojačati sadržaj, širenje platforme. Sada je najbolje vrijeme za ubrzati neke procese”, napisao je Rihelj na Facebooku povodom pokretanja engleske verzije portala.

Portal HrTurizam možete čitati na linku.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close