AutomotoVijesti

Čišćenje javnih površina od napuštenih i neregistriranih vozila

Kako bi osigurali čist i zdrav okoliš, a ujedno poboljšali i kvalitetu života građana i turista, policijski službenici Policijske postaje Senj u suradnji s Komunalnim redarstvom Grada Senja tijekom mjeseca veljače provode akciju „Uklonimo napuštena i neregistrirana vozila s javnih površina“.


Cilj navedene akcije je uklanjanje protupravno ostavljenih vozila na javnim površinama, kako bi se omogućilo rješavanje ionako smanjenog broja označenih parkirnih mjesta u Senju.

Naime, člankom 38. Odluke o komunalnom redu Grada Senja propisano je da na javnoj površini nije dozvoljeno ostavljati motorna i druga vozila u nevoznom stanju (bez registracijske oznake ili neregistrirana), plovila te razne uređaje i njihove dijelove za što je propisana novčana kazna za pravnu osobu u iznosu od 6 do 10 tisuća kuna, a za fizičku osobu od 1 do 2 tisuće kuna.

Vlasnici vozila koji su do sada zatečeni u prekršaju upozoreni su da u roku od 15 dana uklone svoja vozila s javnih površina, a sve ostale vlasnike vozila, plovila i sl. Policijska uprava ličko – senjska poziva da uklone svoja vozila kako bi izbjegli prekršajne sankcije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close