Film i TV

Ćiro Blažević glumi psihijatra u komediji “Vinko”

Bivši izbornik Hrvatske reprezentacije, Miroslav Ćiro Blažević, ima ulogu u filmu Vinko požeškog redatelja Hrvoja Podobnika Gere.


U komediji Vinko požeškog redatelja Hrvoja Podobnika Gere Miroslav Ćiro Blažević glumi psihijatra. “To je moja prva prava uloga. Napravio sam sve što je redatelj Gero tražio od mene”, rekao je Ćiro.

Doktor Ćiro pojavljuje se na samom početku i na kraju filma, a ima bitnu ulogu koja zaokružuje kompletnu priču. “Nije mi bilo teško naučiti tekst jer sam sve napravio s ljubavlju”, kaže legendarni trener. Dodaje kako i čovjek njegovih godina mora biti spreman još svašta naučiti.

Ne radi za honorar

“Honorar nisam uzeo jer ne radim za honorar, nego za zadovoljstvo. Siguran sam da ću biti popularniji od Dr. Housea“, našalio se trener svih trenera.
Redatelj je od samog početka znao da za ulogu doktora želi baš Ćiru. “Ako je netko dobar psiholog, onda je to Ćiro. Film sam snimao više od dvije godine, ovisno o ekipi i sredstvima. Na kraju sam skupio hrabrosti i pristupio takvoj legendi”, kaže Gero. Dodaje kako se Ćiro isprva malo nećkao, ali je na kavi prepoznao njegov entuzijazam i odlučio pomoći. “S njegovom scenom pala je zadnja klapa filma, a to mi je šlag na tortu”, kaže Hrvoje. Dodaje da se najuspješniji izbornik ‘vatrenih’ odlično snašao.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: Facebook Vinko by H.P. Gero

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close