VijestiGrad ZagrebScena

Cinkuši i Picksiebner na humanitarnom koncertu “S.O.S. Risnjak – u gori raste novi krov”!

U subotu 1.6. u Močvari održat će se humanitarni koncert na kojem će nastupiti Cinkuši & prijatelji: grupa Picksiebner, pjevačice Andreja Kurelec Košavić i Marica Mateja Lanović, te Ana Kovačić na saksofonu i Igor Pavlica na trubi, dok će im se na pozornici pridružiti i legendarni glazbenik Darko Rundek.


“S.O.S. RISNJAK U GORI RASTE NOVI KROV” naziv je dobrotvorne radne akcije i prikupljanja novčanih i materijalnih sredstava za popravak krova na planinarskom domu Risnjak. Stradao je u posljednjoj oluji koja je nedavno zadesila Medvednicu.

“Gotovo svo drveće i granje uklonjeno je što je bio prvi korak u saniranju nastale štete. Pomogli su prijatelji planinari ponaosob, a u skupljanju donacija svoj doprinos do sada su dali društvo HPD Zanatlija, Pivovara Medvedgrad, članovi bendova Film Musik Orkestra, Migrant Worker te Krešo Oremuš. Pokrpan je dio krova pokriven crijepom, a zapadni limeni dio trenutno je prekriven najlonom. Neophodna je zamjena kompletnog zapadnog krova kako u slučaju kiše i vjetra ne bi došlo do dodatnih oštećenja“, kažu planinari.

Članovi Cinkuša zahvaljuju svima na pomoći: Jiggyu – MD Partner, Tomislavu Fiketu – Bad Habit, klubu Močvari i ZAMP-u na sudjelovanju, organizaciji i sponzoriranju koncerta i poručuju kako svirka počinje u 20.00 i neće kasniti.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close