VijestiGrad ZagrebScena

Četiri tenora ponovno u srcu Zagreba

Jeste li već rezervirali vaše mjesto na ponovljenom samostalnom koncertu Četiri tenora, na platou Gradec, 31. kolovoza, s početkom u 19,30 sati. Najpopularniji dalmatinski tenori pozivaju vas na još jednu nezaboravnu glazbenu večer pod zvijezdama.


Četiri tenora, ponovno 31. kolovoza, u 19,30 sati na najljepšoj zagrebačkoj pozornici pod zvijezdama

Tenori Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Škugor i Marko Pecotić Peco pozivaju vas na najveću ljetnu atrakciju s Gradeca

Jeste li već rezervirali vaše mjesto na ponovljenom samostalnom koncertu Četiri tenora, na platou Gradec, 31. kolovoza, s početkom u 19,30 sati. Najpopularniji dalmatinski tenori Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Škugor i Marko Pecotić Peco pozivaju vas na još jednu nezaboravnu glazbenu večer pod zvijezdama, na koncert s puno duše i najljepšim pogledom na srce Zagreba.

A kako zbog kiše neki nisu mogli uživati na prvom koncertu ponovljena najveća ljetna koncertna atrakcija s Gradeca bit će prigoda da iskoriste svoje ulaznice i ispune svoju želju da uživaju u bezvremenim hitovima ‘O sole mio’, ‘Un amore cosi grande’, ‘Besame mucho’, ‘Angels’ ‘Adio Splite moj’, i nizu drugih arija, kancona i ljubavnih balada u izvedbi najraskošnjih hrvatskih tenora.

Pročitajte više na vecernji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: scena

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close