Grad ZagrebPolitika

Čestitka gradonačelnika Bandića vjernicima koji Uskrs slave prema julijanskom kalendaru

U povodu pravoslavnog Uskrsa, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je episkopu Srpske pravoslavne crkve u Hrvatskoj i mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom dr. Porfiriju Periću, arhijerejskom namjesniku zagrebačkom Dušku Spasojeviću, protojereju-stavroforu Makedonske pravoslavne crkve u Hrvatskoj Kirku Velinskom, kao i svim pripadnicima pravoslavne vjere čestitku u kojoj, između ostalog, stoji:

Neka nam ovaj blagdan, koji navješćuje pobjedu života nad smrću, podari snagu kako bismo mogli podnijeti križeve kojima smo svi, bez razlike izloženi. Neka Uskrsli Krist blagoslovi sva naša nastojanja u izgradnji društva snažnih i solidarnih ljudi, društva kojemu je temelj obitelj u kojoj majke i očevi odgajaju djecu kako bi u svojim životima svakodnevno širili uskrsnu poruku nade.

Ohrabren uskrsnom porukom nade, ali i dugogodišnjom uzornom suradnjom, siguran sam da ćemo nastaviti zajednički izgrađivati pravednije, solidarnije i sretnije društvo.

Želim vam sretan i blagoslovljen Uskrs uz radosni usklik

Hristos vaskrse. Vaistinu vaskrse!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close