VijestiDom

FOTO: U centru Gospića postavljena zastava Dječjeg tjedna

Početak listopada u Gospiću razveseliti će svu djecu i one koji se tako osjećaju. Održava se Dječji tjedan u organizaciji Saveza društava „Naša djeca“, društvima „Naša djeca“ te gradovima i općinama i ispunjava cijeli tjedan aktivnostima posvećen djeci! Udruga Društvo „Naša djeca“ Gospić i ove godine uključilo je mnogo ustanova i sam grad Gospić u izradu programa i aktivnosti.


Radionice i aktivnosti sastoje se od mnoštva zanimljivih i kreativnih sadržaja, kao što su posjet gradonačelniku grada Gospića gdje će djeca iz vrtića i osnovne škole moći postaviti pitanja gradonačelniku i razgovarati s njim, u kinu Korzo prikazivati će se „Theemojimovie“ BESPLATNO, edukativne radionice „Upoznajemo svoja prava“, oslikavanje vanjskog prostora vrtića, i mnogo drugi interesantnih i zabavnih aktivnosti.

Danas, 2.10.2017. službeno je otvoren Dječji tjedan postavljanjem zastave Dječjeg tjedna u centru Gospića. Zastavu su postavili zamjenica gradonačelnika Kristina Prša i zaposlenica Grada Lidija Mlinarić i tajnica udruge Društvo „Naša djeca“ grada Gospića, Tamara Lujić.

Društvo „Naša djeca“ grada Gospića poziva sve da posjetite aktivnosti, povedu svoju malu dječicu i jednostavno uživaju u Dječjem tjednu, koji se i ove godine odvija pod motom „LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA!

Sve aktivnosti Dječjeg tjedna možete pronaći na Facebook stranici DND Gospić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close