VijestiScena

Čaroban pozdrav ljetu u novom spotu Elis Lovrić

Novi video spot istarske kantautorice i glumice Elis Lovrić za pjesmu “Sretno ti bilo” snimljen je u Rapcu, na kamenitoj plaži njezinog djetinjstva.


U ovoj pjesmi, s kojom se Elis predstavila na Splitskom festivalu kao autorica i izvođačica te aranžerica i producentica, sudjelovali su Stjepan Večković na gajdama i gudački Quartet Prelude, a pjesma je snimljena u studiju G.I.S. na Kastvu.

O samoj pjesmi i ideji za video spot Elis Lovrić kaže:

Napisala sam je kao ulog u rješavanje onoga što nam se čini nerješivo. Kalila sam svoju snagu trčeći bosonoga po ovim kamenčićima i baš u trenutku dok sam smišljala scenarij, pojavila se mala Ines koja je poželjela glumiti u njemu. Isti dan, otišla sam na plažu i odvrtjela u glavi ovu scenu odglumljenu u jednom komadu. Sretna sam što su mi dečki iz Level52 povjerovali da možemo u tih pola sata izlazećeg sunca snimiti ovu one-shot avanturu. U videu je i jedna mala tajna i jedva čekam saznati tko ju je otkrio.”

Uvijek dosljedna i beskompromisna u slijeđenju svojih ideja, Elis je s labinskom ekipom Level52 uspjela snimiti nešto, za što i sama priznaje da je trebalo imati sreće, ali i ludosti. Jer ”zgurati” sve misli u pola sata ovozemaljskog vremena da se iskoristi posebnost i onozemaljskog, tek izlazećeg, sunca, i onda ”u cugu” odglumiti, otrčati i otpjevati prošlost, sadašnjost i budućnost, nije svakidašnji pothvat.

Ali kažu da vile mogu svašta. Mogu i ne-ljubavnu pjesmu i pretvoriti u ljubavnu. Jer Ljubav liječi sve rane. I one zaboravljene, i one zatomljene. Ljubav mijenja stvarnost. Ovo je priča s velikim Lj koja grli i spašava sve one životne odnose koji su nam ostali nerješivi, nepoznati,  nedodirljivi i daleki. Je li to čarolija? To ćemo uskoro doznati od naše istarske vile Elis.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Giordano Cellich

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close