VijestiGrad ZagrebScena

Čaroban otok – novi ljetni hit grupe iZLET

Čaroban otok novi je singl zagrebačkih iZLETovaca! Svima koji su ovoga ljeta prepušteni čarima uzavrelog betona i polupraznoga grada, iZLETovci pružaju utjehu na svom ‘Čarobnom otoku’ „usred mora, ispod tisuću zvijezda što sjaje u noći“.


U svom poznatom stilu prljave produkcije vintage zvuka, zaluđeni morskim sirenama iZLETovci se pitaju „da li bi itko odoljeti mog’o, kada ga pogleda lice slatko?“
‘Čaroban otok’ zajedno s prethodnim simboličnim singlom ‘Osmijeh je bitan’, naći će se na novom albumu ‘Kaj fali?’ koji stiže u listopadu 2018. godine. Album donosi četrnaest novih pjesama snimljenih u ElektroniumLab studiju pod producentskom palicom Luke Tralića SHOT-a.
Braća Toni i Petar Kumerle i na novom albumu ostaju vjerni svom kvartovskom imidžu kojeg njeguju već 15 godina. Tako će svakodnevne teme popraćene nepretencioznom glazbom ostati lajtmotivi djela netipičnog zagrebačkog benda.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close