VijestiScena

Čakovec obilježava drugu godišnjicu programa Superbad

Nakon kraće ljetne stanke, Superbad Nightlife klupski program se vraća u Čakovec, gdje će na velikoj proslavi dvije godine uspješnog djelovanja ugostiti neka od najpoznatijih imena hrvatske i svjetske DJ-scene.


29. listopada u Čakovečkom klubu Podroom, tako će nastupiti Matroda, trenutno jedan od najtraženijih hrvatskih DJ-eva, te prvo ime hrvatske klupske scene koje redovito izdaje za najpoznatiju svjetsku izdavačku kuću za elektronsku glazbu iz Nizozemske – Spinnin’ Records, Uz njega, nastupit će i resident klupskog programa Superbad; Z’Spin, čiji nedavno objavljeni singl ‘No Love’ postiže izniman uspjeh u Engleskoj, gdje je uvršten u Top 20 službene klupske top liste popularnog Music Week-a. Uz navedene DJ-eve, 29. listopada Vas na Superbad: 2nd Anniversary-u očekuju i brojni animacijski sadržaji sa dance act-ovima, te brojna druga iznenađenja.

Pozivamo Vas da posjetite ovaj iznimno zanimljiv događaj, a ulaznice po cijeni od 30,00kn u pretprodaji možete kupiti putem sustava Eventim ili na svim Tisak prodajnim mjestima. Pratite Superbad Nightlife na Facebooku, ili se pridružite službenom eventu.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close