KarijeraGrad Zagreb

Burna noć iza zagrebačkih vatrogasaca, u 12 sati spasili 5 osoba

Iza zagrebačkih vatrogasaca burna je noć u kojoj su spasili čak pet osoba; tri iz stana koji je već zatečen u plamenu te dvoje iz automobila koji su sudjelovali u nesreći.


Naime, u Operativno komunikacijski centar Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba u 1:54 minute stigla je dojava kako je izbio požar u centru grada na 2. katu stambene zgrade. Požar je u trenutku dolaska vatrogasaca na mjesto intervencije već izlazio kroz prozore i gasio se preko autoljestava te je lokaliziran u 2:12 minuta.

Nakon toga su vatrogasci pristupili sanaciji opožarenog stana pri čemu su direktno spašene 3 osobe. Dvije su iznesene iz stana preko stubišta dok je treća osoba spašena upotrebom madraca za spašavanje teško pokretnih osoba.

Dvije osobe su prevezene u bolnicu, a u cijelome je ulazu zatvoren plin i isključena električna energija, dok je najviše oštećenja pretrpio dnevni boravak odakle je požar i krenuo. U požaru je sudjelovalo 12 vatrogasaca sa 3 vozila iz Vatrogasne postrojbe Centar.

Također, u naselju Ježdovec je u večernjim satima došlo do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri automobila, a vatrogasci su spasili dvije osobe iz vozila zatečena u sudaru.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close