Ličko-senjska županijaLokalnaPolitika

BURA PROMJENA: Pozdravljamo razgovore između Starčevića i Milinovića, vrijeme je za odgovorno ponašanje i mudre odluke

Po objavi priopćenja Starčevića i Milinovića, pristigla je i prva reakcija, priopćenjem se oglasila Nezavisna lista Bura promjena. Ante Dabo, nositelj nezavisne liste Bura promjena, očitovao se o razgovorima koji su vođeni o budućnosti Ličko-senjske županije. Izjavu prenosimo u cijelosti:

U ovom političkom trenutku, nakon održanih izvanrednih izbora za skupštinu Ličko-senjske županije,  stalo nam je da se smire političke tenzije i otvore konstruktivni razgovori političkih opcija koje žele suradnju u smislu podržavanja proračuna i projekata od kapitalne važnosti za županiju. Bura promjena je u svojoj srži, od svog nastanka, okrenuta budućnosti, građenju boljih uvjeta za život i rad u svim našim mjestima, i u Lici i u Primorju i u Novalji. U tom smislu pozdravljam razgovore koji su vođeni između gospodina Darka Milinovića i Karla Starčevića. Izborna je kampanja završila i situacija traži odgovorno ponašanje i mudre odluke. – zaključuje Ante Dabo.

Znači li ovo priopćenje iz Bure promjena, da bi podržali proračun i s 3 ruke dali većinu Milinoviću i Starčeviću u Skupštini? Još se ne zna. Svi politički akteri su oprezni u izjavama, ali znakovito je da se nešto događa i da će se možda dogoditi “nemoguće”.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close