Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

“BURA PROMJENA” IDE KORAK DALJE: Protivimo se svim političkim ucjenama i nekorektnim dominacijama velikih političkih stranaka

Nezavisna lista Bura promjena u četvrtak je Županijskom izbornom povjerenstvu predala kandidacijsku listu za prijevremene izbore u Ličko-senjskoj županiji koji će se održati 10. ožujka. Bura promjena na izbore izlazi samostalno s nekoliko kandidata koji su već dobro poznati javnosti s prošlih, redovnih izbora i koji su polučili dobre rezultate.


Prema riječima nositelja liste, gradonačelnika Novalje Ante Dabe, Nezavisna lista Bura promjena na ovim izvanrednim izborima, za koje kaže da su bili nepotrebni, “želi napraviti korak dalje”. “Svi se moramo još puno učiti demokraciji, toleranciji i međusobnom uvažavanju“, rekao je za LikaClub  Dabo izrazivši nadu da će “svi sudionici ovog izbornog procesa nešto naučiti i biti mudriji”.

“Kao lista protivimo se svim političkim ucjenama, prijetnjama i nekorektnim dominacijama velikih političkih stranaka koje najprije žele zadovoljiti svoje stranačke i privatne interese a tek onda javne”, istaknuo je Dabo dodajući kako Bura promjena “želi partnerski i konstruktivan dijalog sa svim političkim akterima” te kako je “u tom elementu Bura promjena napravila jedan korak naprijed u našoj Županiji”.

Bura promjena prikupila je oko 1200 potpisa za prijavu svoje kandidacijske liste i zahvaljuje svim biračima koji su im dali potporu, rekao je Ante Dabo.

U nastavku pogledajte fotogaleriju s predavanja liste, te imena kandidata: 

1. Ante Dabo, dipl. pravnik,
2. Stjepan Kostelac, dr. med. vet.,
3. Ante Kovač, prof.,
4. Berislav Gržanić, dipl. oec.,
5. Nikola Vrban,
6. Mladenka Orešković, mag. oec.,
7. Iva Biondić, mag. ing. prometa,
8. Vesna Šonje Allena, dipl. arh.
9. Marko Jurić,
10. Ana Novačić, dipl. ing. pptp.,
11. Maja Tomaić, bacc. oec.,
12. Slaven Prpić, dipl. uč.
13. Boris Šuljić-Boškinac,
14. Miroslav Kolobarić,
15. Ivan Biondić,
16. Ana Vuković,
17. Matej Šporčić,
18. Zlatko Vidas,
19. Gorana Badurina, dipl. novinarka,
20. Nada Mažar,
21. Naton Vranić,
22. Sanja Bokur,
23. Petra Hodak,
24. Marin Štokić,
25. Ana Šlat, dipl. ing. kem.,
26. Lucijana Zubović,
27. Franjo Anđić,
28. Zoran Šolić
29. Anđela Dujmović, nast.,
30. Sandra Krmpotić, dipl. pravnica,
31. Josip Grčević

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close