LokalnaPolitikaIzdvojeno

Bukovac se obratio GONG-u zbog navodnih pritisaka na zaposlene u javnim službama i poduzećima

BUDI SVOJ

Zadnjeg dana kampanje za lokalne izbore, u Otočcu i dalje traje bitka između kandidata Milinovićeve stranke Kostelca, te kandidata Nezavisne liste Budi Svoj Gorana Bukovca.


Podsjetimo, Bukovac je najveće iznenađenje lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji, a prošao je u drugi krug sa čak 29,62% glasova te time imao više glasova od HDZ-ovog kandidata Edyja Sladovića. Prvi krug je bio prilično bezopasan za Bukovca, s obzirom da se glavna bitka vodila na relaciji Sladović-Kostelac, odnosno Šutić-Milinović, no u drugom krugu nije tako.

Navodni svakodnevni pritisci na glasače, doveli su do toga da je Bukovac smatrao važnim reagirati na to te pozvati GONG kako bi se izbori proveli u poštenom i demokratskom tonu. GONG je osnovan 1997. godine, “organizacija je civilnog društva usmjerena unaprjeđenju demokratskih procesa i institucija te demokratske političke kulture kao i poticanju aktivnog i odgovornog sudjelovanja građana u političkim procesima, osobito procesima donošenja odluka vezanih uz dobro upravljanje javnim i zajedničkim dobrima, zaštitu i promicanje vladavine prava te ljudskih prava i solidarnosti.”

Dopis pročitajte u nastavku.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close