Ličko-senjska županijaKarijera

Bugari na studijskoj posjeti Lici u sklopu RAISE Youth projekta

U periodu od 18. do 25. srpnja u Hrvatskoj će boraviti članovi delegacija iz nekoliko općina s područja bugarske regije Pernik, predstavnici RAISE Youth projekta iz Bugarske i mladi korisnici projekta.


U tjedan dana boravka bugarska delegacija upoznat će turističke ljepote Hrvatske s naglaskom na Liku, naučiti o tradiciji i povijesti i upoznati primjere dobre prakse u poduzetništvu u Ličko-senjskoj županiji i zaleđu Zadarske županije.

Predstavnici bugarskih općina Zemen, Pernik, Kovachevtsi i Radomir susrest će se s gradskim vlastima Grada Gospića koji je partner na projektu RAISE Youth i sudjelovati na svečanoj sjednici povodom dana grada.

Studijska posjeta organizirana je u sklopu projekta RAISE Youth – Ruralna akcija za inovativno i održivo poduzetništvo mladih financiranog iz fondova Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora. Projekt doprinosi stvaranju dostojanstvenih i produktivnih radnih mjesta za mlade korištenjem socijalnih inovacija u ruralnim područjima 4 zemlje: Hrvatske, Bugarske, Rumunjske i Španjolske.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close