Politika

Budimir Peranić imenovan povjerenikom Vlade za Ličko-senjsku županiju

Vlada Republike Hrvatske na zatvorenom dijelu sjednice u četvrtak, 17. siječnja imenovala je Budimira Peranića povjerenikom Vlade za Ličko-senjsku županiju sukladno Rješenju o raspuštanju Županijske skupštine Ličko-senjske županije, jer nije u Zakonom određenom roku donijela proračun.

Budimir Peranić obavljat će poslove iz nadležnosti Županijske skupštine Ličko-senjske županije do prijevremenih izbora.  Vlada je na istoj sjednici imenovala i povjerenike za gradove Ogulin i Ilok te za općinu Davor nakon što je raspušteno  ogulinsko i iločko Gradsko vijeće te Općinsko vijeće Davora zato što nisu u zakonskom roku donijeli svoje proračune.

Povjerenicom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskoga vijeća Grada Iloka imenovana je Jasminka Dragun, a povjerenicom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Gradskoga vijeća Grada Ogulina imenovana je Marina Kolaković. Branko Sabo imenovan je povjerenikom Vlade za obavljanje poslova iz nadležnosti Općinskoga vijeća Općine Davor.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Vlada RH

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close