VijestiScena

“Budi tu” – romantična priča Kristine Krepele i Marka Vukesa!

Novi singl i spot “Budi tu” Marka Vukesa obradovat će sve njegove poklonike.


Romantičnu pjesmu napisala je njegova supruga, glumica i redateljica nekoliko glazbenih spotova, Nevena Vukes, a glazbu zajedno potpisuju Marko Vukes, Tomislav Jantolek i Toni Ćosić. S novom pjesmom te nekoliko prethodnih uspješnih singlova poput “Djevojka iz drugog plemena”, “Žedan tvoje ljubavi”, Marko Vukes najavljuje i novi album kojim će zaokružiti svoje emotivno sazrijevanje i shvaćanje ljubavi koja je glavna tema njegovih pjesama.

U spotu “Budi tu”, romatičnu ljubavnu priču Marko Vukes dočarao je uz pomoć prekrasne glumice Kristine Krepele.

“Nisam glumac, ali ljepota je raditi s nekim tko to istinito osjeća. Moj zadatak tog snimajućeg dana bio je samo da ju pratim, a Kristini sam zahvalan na svoj dubini i ljepoti koju je unijela u cijelu priču pjesme “Budi tu’“, objasnio je Marko.

Spot je snimljen na području Sv. Ivan Zeline, Marije Bistrice i grada Đurđevca. U videu su istaknute sve prirodne ljepote ovih krajeva, a posebno se ističu Đurđevački pijesci.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close