VijestiGrad ZagrebScena

Buđenje zajedno s Bajagom & Instruktorima u Areni Zagreb

Veliki koncert Bajage & Instruktora u Areni Zagreb opasno se približava. Nema sumnje da će Arena biti dupkom ispunjena i nošena bezvremenskim hitovima: “Tišina”, “Zažmuri”, “Verujem – ne verujem”, “Sa druge strane jastuka”, “Plavi safir” i mnoge druge.


Velika čast da nastupe prije Bajage & Instruktora pripala je Buđenju, grupi koja svakim svojim nastupom i albumom opravdava status pop rock uzdanice.

Novim studijskim albumom “Samo ti, samo ja” oduševili su kritiku i publiku, a nakon nastupa s glazbenom zvijezdom Stingom u pulskoj Areni i sjajnog solističkog koncerta u Tvornici kulture nastupom s Bajagom & Instruktorima potvrdit će svoju kvalitetu i status na glazbenoj sceni.

Zahvalni smo Bajagi i timu što ćemo se već drugi put moći predstaviti njegovoj publici. Prvi put smo zajedno nastupili na istoj pozornici 2015. godine u Varaždinu na Špancir Festu i već tada zaključili kako je publika kompatibilna generacijski i glazbeno. Sve su to ljudi koji su negdje na polovici otplate stambenih kredita. Iznimno cijenimo autorski rukopis te organsku svirku odličnih muzičara koji su na pozornici s Bajagom pa nam je pravi gušt vezati se na takve glazbene vrijednosti. Uvjeren sam kako će Arena biti popunjena do posljednjeg mjesta, poručio je frontmen i autor Darko Bakić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close