VijestiGrad ZagrebScena

Buđenje zajedno s Bajagom & Instruktorima u Areni Zagreb

Veliki koncert Bajage & Instruktora u Areni Zagreb opasno se približava. Nema sumnje da će Arena biti dupkom ispunjena i nošena bezvremenskim hitovima: “Tišina”, “Zažmuri”, “Verujem – ne verujem”, “Sa druge strane jastuka”, “Plavi safir” i mnoge druge.


Velika čast da nastupe prije Bajage & Instruktora pripala je Buđenju, grupi koja svakim svojim nastupom i albumom opravdava status pop rock uzdanice.

Novim studijskim albumom “Samo ti, samo ja” oduševili su kritiku i publiku, a nakon nastupa s glazbenom zvijezdom Stingom u pulskoj Areni i sjajnog solističkog koncerta u Tvornici kulture nastupom s Bajagom & Instruktorima potvrdit će svoju kvalitetu i status na glazbenoj sceni.

Zahvalni smo Bajagi i timu što ćemo se već drugi put moći predstaviti njegovoj publici. Prvi put smo zajedno nastupili na istoj pozornici 2015. godine u Varaždinu na Špancir Festu i već tada zaključili kako je publika kompatibilna generacijski i glazbeno. Sve su to ljudi koji su negdje na polovici otplate stambenih kredita. Iznimno cijenimo autorski rukopis te organsku svirku odličnih muzičara koji su na pozornici s Bajagom pa nam je pravi gušt vezati se na takve glazbene vrijednosti. Uvjeren sam kako će Arena biti popunjena do posljednjeg mjesta, poručio je frontmen i autor Darko Bakić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close